donderdag 25 december 2014

Inhaalbericht week 13/14/15/16: Vrouwtjes liefste meisje!

Hallo allemaal! 

Het is veel te lang geleden dat ik mijn laatste berichtje hier typte. Dat komt, omdat vrouwtje de afgelopen tijd heel druk is geweest en daardoor vaak weg was. En omdat ik pootjes heb, heb ik vrouwtjes hulp wel nodig bij het typen. Kijk, ik kan best typen, maar dan krijg je meer iets in de richting van ogilfutald ulshxgxosudlzfijdir (ja ja, live door mij getypt!!) en ik snap dan natuurlijk wel wat er bedoeld wordt, maar jullie niet, en daarom helpt vrouwtje mij altijd. 

Zoals ik al zei, is vrouwtje de afgelopen tijd behoorlijk druk geweest. Dat betekende dat ze vaak weg moest. En dan ging ik logeren bij Party en zijn vrouwtje.
Het vrouwtje van Party heeft een heel erg lekkere stoel. Daar legt ze vaak een kleedje in, zodat ik daar lekker op kan liggen. Zie je? Ik lijk net een koningin!


Party's vrouwtje verwende mij heel erg, maar toch was ik altijd heel erg blij als ik mijn eigen vrouwtje weer zag. Vrouwtje en ik horen nou eenmaal bij elkaar!

Tussen Party en mij gaat het al steeds beter. Soms zijn we nog wel een beetje jaloers op elkaar, vooral als vrouwtje aandacht geeft aan Party, of Party's baasje aandacht aan mij. Maar we zijn inmiddels al zover dat we gezellig naast elkaar op de achterbank van de auto kunnen liggen, of zelfs samen bij vrouwtje op de bank! Of natuurlijk samen gezellig kroelen slash stoeien met Party's baasje! 


Knuffelen is nog steeds een van mijn favoriete bezigheden. Dat doe ik dan ook met iedereen, of het nou vrouwtje is, visite, Party's vrouwtje, of gewoon een wildvreemde...! 
Ik word dus vriendjes met bijna iedereen. Soms vind ik het nog wel lastig als er een nieuw iemand binnenkomt, om niet de longen uit mijn lijfje te blaffen. Maar vrouwtje en ik maken steeds meer vorderingen op dat gebied. Vooral als vrouwtje zegt dat ik achter haar moet gaan staan, voel ik me een stuk veiliger en blaf ik veel minder. Inmiddels vind ik het commando 'achter' dan ook zo leuk, dat ik het zelfs regelmatig doe als vrouwtje er niet om vraagt! Knap van mij, hè?! 

Zoals jullie waarschijnlijk al van mij weten, houd ik erg van lekker warme plekjes. Die zoek ik zelf op, zowel binnen als op een vreemde plek. Binnen lig ik graag boven de kachel, onder vrouwtjes dekens of in het zonnetje, buitenshuis zoek ik mijn warme plekjes waar ik ze maar kan vinden. Op vrouwtjes jas, bijvoorbeeld. Vrouwtje heeft dat heus wel in de gaten, en dus heeft ze me beloofd dat ze in het nieuwe jaar vaker een mandje voor mij zal meenemen naar school. Natuurlijk heb ik haar daar een lekkere natte kus voor gegeven...! 
Lieve allemaal, tot slot wil ik jullie allemaal een heel fijn Kerstfeest toewensen. Vrouwtje wilde een foto maken waarop ik een kerstmuts op had, maar ja, zo'n kerstmuts, daar kun je veel beter mee spelen dan op je kop hebben... toch? Dus had ik hem binnen vijf minuten kapot... 
Dan doe ik het maar zo: 
Fijne Kerstdagen allemaal!! 

Veel likjes, 
Happy 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten